Ervaringsverhalen

Zij gingen je voor

ovaal7
profielfoto floor van bergen

Fijne sparringspartner

Marieke is een hele fijne sparringpartner voor al je recruitment vragen. Door haar jarenlange ervaring heeft ze veel fijne en praktische tips.
Ik heb met veel plezier samengewerkt met Marieke, echt een aanrader als je een fijne partner zoekt om mee samen te werken op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Ze heeft mij goed op weg geholpen met mijn vraagstukken, kan goed luisteren en doorvragen en komt altijd met een eerlijk advies. Marieke voelt zich heel betrokken en zet net een stapje extra voor een mooi resultaat. Niet geheel onbelangrijk, het is ook heel gezellig samenwerken met Marieke!

Floor van Bergen
ovaal7
profielfoto raynor willems

Een stok achter de deur

Ik heb een hele leuke dag gehad, omdat ik samen met jou vooral keek hoe ik met mijn onderneming kan groeien.

Ik had al wat ideeën, maar door jou zijn ze concreet geworden en heb ik een stok achter de deur om er echt mee aan de slag te gaan.

Bedankt!

Raynor Willems
ovaal7
profielfoto nicole van maaren

Betrokken, motiverend, persoonlijk

Marieke is een zeer gedreven, loyale en sociale professional op gebied van recruitment. Ze doet alles weloverwogen en doordacht (soms nog wat te veel 😉) en verlegd haar grenzen. Door haar persoonlijkheid en ruime kennis en ervaring weet ze als geen ander hoe ze andere recruiters kan helpen die op hun beurt weer stoeien met hun eigen uitdagingen en valkuilen. Ze vraagt goed door, stelt de juiste vragen, is een luisterend oor en stuurt bij waar nodig. Ook ik heb dit mogen ervaren. Ze biedt geen kant en klare oplossing, ze stelt vragen en geeft je tips waardoor je uiteindelijk zelf tot een oplossing komt die bij jou past!
Heel erg bedankt Marieke!
En dat we nog lang elkaar mogen versterken!

Nicole van Maaren
ovaal7
profielfoto susan landman

Eye opener

Ik kan goed met haar sparren, ze houdt een spiegel voor (wat ik zo nu en dan eens nodig heb ☺️) en denkt heel graag mee.
Ze heeft een ontzettend mooi traject, waarbij ze ervaren recruiters helpt om los te komen van de dagdagelijkse zaken en nog meer van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Dit is helpend voor mij, het is heel concreet in wat je nu al kan doen om nog meer van waarde te zijn én wat zijn de 2-wekelijkse gesprekken prettig!
Ik beveel Marieke dan ook van harte aan, naast een ontzettend fijne collega is ze ook een lief en leuk mens!

Susan Landman
ovaal7
profielfoto svenja lammers fyeo

Zeer leerzaam!

Ik merk dat ik het toch lastig vindt, om uit te drukken in woorden hoe blij ik met je ben! Inmiddels werken wij alweer een aantal maanden samen met Marieke en ik ervaar dit als een zeer leerzame en fijne tijd! Ze heeft ons in korte tijd veel structuur en kennis bijgebracht om het recruitmentproces van FYEO op te zetten. Marieke luistert goed naar de behoefte en past hierop het programma aan.
Naast de vele kennis, biedt ze een luisterend oor en veel gezelligheid!!

Svenja Lammers
ovaal7
profielfoto piet swz

Zeer prettig!

Corporate was nog een nieuwe wereld voor mij dus de ervaring die Marieke met zich meebracht was zeer welkom. Naast het inhoudelijke stuk heeft Marieke me goed geholpen met mijn positionering binnen de organisatie. Ze heeft vooral meegedacht op een manier die bij mij past. Zodat ik later de zaken makkelijk kon voortzetten en uitbouwen. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Marieke heeft mij namelijk constant getriggerd om mijn eerder opgedane ervaringen in te zetten door de juiste vragen te stellen. Hierdoor heb ik mezelf in een snel tempo kunnen ontwikkelen!

Piet Nolting
ovaal7
profielfoto monique vierkant

JIJ bedankt!

JIJ bedankt voor jouw expertise, visie, verbinding en gezelligheid!

Monique van Zoggel
Afspraak maken