Incompany Business Class

Het gaat je allemaal niet snel genoeg als zelfstandig recruiter, deels door verzanding in de waan-van-dag en deels door al het ‘geklooi’ van jezelf en de organisatie waar je zit – er is ruis ontstaan..

Je recruitment of hr team in werving en selectie verzand in de waan-van-de-dag en komen er ook niet zo makkelijk uit. Het is druk, structuur is er nauwelijks en om van strategie maar te zwijgen. Het is frustrerend – voor het team en voor jou als manager, directeur of CEO – om te zien en ervaren dat het niet zo loopt zoals je graag wil dat het loopt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Je weet dat er meer kansen zijn, maar weet niet hoe en waar te beginnen.

Je hebt praktische handvatten nodig die je op korte termijn resultaat opleveren. Je team de kennis van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment zo bijgespijkerd heeft, dat deze gedeeld kan worden en dat ze keer op keer raken. Samenwerken, het team laten verbinden met de organisatie en zorgen voor een gedegen strategisch recruitmentplan waar jij én zij voor nu en in de toekomst echt iets aan hebben.

Doordat je in de waan-van-de-dag blijft werken en door het missen van een (strategisch) plan is er geen structuur, geen stabiliteit in in-, door- en uitstroom en geen (vooruit)zicht op een goede inzet van het recruitmentbudget. Dit kost veel tijd, energie en geld. Als je heel eerlijk bent, zijn jullie all-over-the-place, vallen de resultaten (voor je gevoel) tegen en voel je aan alles dat het tijd is voor een compleet nieuwe aanpak.

Hoe gaaf is het als je recruiters of hr medewerkers in werving en selectie in een half jaar groeien naar strategisch recruitment adviseurs voor jouw organisatie? Zodat ze tijdloos kunnen inspireren. Bewust informeren. Omdat je weet dat de wereld van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment nooit stilstaat. Omdat samen vliegen kan!

dromer grootformaat kopie (1)
Marieke-Corduwener-agenda

Wat krijg je?

De reis begint bij waar het team en de organisatie nu staat. Hierdoor kan ik jullie versneld leren kennen en weet ik wat iedereen nodig heeft om tot groei en ontwikkeling te komen. Deze kennismaking vind plaats met aanvrager (bijvoorbeeld CEO of manager) en individueel met ieder teamlid.

Elke 2 weken een Businessclass-sessie van 2 tot 4 uur op locatie. (13 in totaal en duur is afhankelijk van team inbreng en intensiteit)
Hierin neem ik het recruitment team per processtap mee in de groei naar strategisch recruitment adviseur. Waardoor zij je bedrijf bij in-, door- en uitstroom gaan stabiliseren, structuren en daarmee een strategisch recruitment fundament gaan bouwen.

‘Stopovers’ op aanvraag:
Zorg dat je echt rendement haalt uit je investering – zie jouw recruitment team echt elke week groeien en je bedrijf meer grip krijgen op interne en externe arbeidsmarkt!
Door de intensiteit van het programma en juist de uitvoering hiervan, is het aan te raden ook na elke Businessclass-sessie een ‘Stopover’ in te zetten van 2 tot 3 uur per sessie.
Hierin krijgt het team de uitgelezen kans om naast de kennisvergaring ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met het thema op dat moment. [Uit ervaring blijkt dat deze vaak achter blijft door te verzanden in waan-van-de-dag, dat is zonde.]

Ondersteuning voor het team via Whatsapp met mij. Waarin ze casussen gelijk kunnen bespreken, successen gedeelt mogen worden en struggles geuit.

Hebben jullie in 6 maanden tijd de gehele arbeidsmarktcommunicatie en recruitment puzzel onder de knie. Weten jullie welke arbeidsmarktcommunicatie middelen je wanneer moet inzetten, het recruitmentproces optimaal kunt inrichten, je team zelfverzekerd in een gesprek advies gaat geven die op de korte en lange termijn winstgevend is voor de organisatie en hoe je een sterk recruitmentstrategie kunt realiseren. Gestructureerd, gebudgetteerd en klaar voor de toekomst!

Investering

Omdat ik geloof in duurzame relaties, de intensiteit en tot uitvoering brengen van het programma duurt onze samenwerking 6 maanden.
Wanneer jullie kiezen voor de Business Class reis is de investering afhankelijk van de grote van het team en waar deze nu staat.
Hiermee sta ik een ½ jaar aan jullie zijde. Als de enthousiaste strateeg, vertrouwde en betrokken adviseur en vriendelijke aanjager van het recruitment team.

Zie je in dat alleen werven en selecteren niet meer werkt? Zoekende naar een goed lopend proces? En snakkend naar een strategisch recruitmentplan? Klaar om de toekomst in te gaan?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Wie weet past dit avontuur bij jullie bedrijf!

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 6

Naam*

Marieke-Corduwener-agenda

Welke reis gaan wij maken?

1. Snakkend naar duidelijk overzicht

Waar staan jullie nu als team, als individu en hoe zien zij de groei naar strategisch recruitment adviseur? Welke inspanning(en) leveren welke resultaten op en wat lever jij daar eigenlijk voor in? En niet te vergeten – natuurlijk wat je ervoor terugkrijgt.

2. Een plan

Keuzes maken en knopen doorhakken. Het (her)formuleren van jouw inzet als recruiter en jouw plan van aanpak voor de inzet in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment voor het creëren van een duurzame relatie samen met de organisatie.

3. Resultaten behalen (vliegen!)

De organisatie kan niet meer om jullie heen door je structurele en strategisch aanpak. Jij weet je collega’s in de organisatie op een vertrouwde manier te binden en te helpen bij arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vraagstukken.

Voor wie is dit programma?

Het Business Class programma is voor ambitieuze en enthousiaste recruitment teams, talent acquisition specialists of hr medewerkers in werving en selectie met hart voor de organisatie. Jullie zijn gedreven en gaan altijd voor 200% resultaat, alleen nog zoekende naar meer rust, structuur, tactiek en strategie bij het vormgeven van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment die erbij past.

● Je ziet veel potentie in je recruiters of hr medewerkers en wil met alle liefde samen werken aan de volgende stap. Alleen wat dat concreet betekent blijft vaag. Het team staat nog redelijk aan de basis.

Jullie proberen om gestructureerd te werken en strategisch en tactisch aan de slag te gaan, alleen lukt dit (nog) niet goed. Arbeidsmarktcommunicatie en recruitment blijft een heikel punt en jullie willen het eindelijk opgelost hebben met een gedegen plan van aanpak.

● Je wil aan de slag met een expert op dit gebied. Én iemand die deze struggles ook heeft doorgemaakt en gegroeid is door vallen en opstaan. Ik help als het team drempels mag overwinnen en het spannend vinden om bepaalde stappen te nemen.

● Het (hr) recruitment team is gemotiveerd om alle facetten van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment eigen te maken, andere te inspireren met deze kennis, hierin processen te (her)formuleren passend bij de organisatie en de arbeidsmarkt, te innoveren en aan te sporen tot actie bij samenwerkingsverbanden.

● Het (hr) recruitment team is gewend om alles zelf op te willen lossen en leven eigenlijk in hun vertrouwde coconnetje. Natuurlijk werk jullie met fijne mensen samen, maar daar mist stiekem iemand die ook echt strategisch en onafhankelijk mee kan denken.

● Jullie zijn op zoek naar een stok achter de deur zodat je team echt gaat groeien naar strategisch recruitment adviseur.

cirkel 1 mint
Marieke-Corduwener

Een plan zonder focus is als een land zonder grenzen

Onze andere reizen

Privé reis

Jij vliegt in 6 maanden naar strategisch recruitment adviseur. Een wereldreis aan kennis en check-ins vanuit het hart.

8 check-ins met mij

Online omgeving

First Class reis

Als CEO of directeur ben je op zoek naar strategisch recruitment advies. Je hebt in de gaten dat alleen werving & selectie niet meer voldoende is.

Duurzaam strategisch advies

Optimale inzet recruitmentbudget

Veel gestelde vragen

Afhankelijk van onze agenda’s plannen wij de kennismakingen in met de aanvrager (CEO, directeur of manager) en het betreffende team. Vanuit hier maken wij de verdere planning op en vlieg ik een halfjaar met jullie mee.

Live op locatie. Alleen dan kan ik het team écht goed meenemen en houden wij de interactie hoog. Heb je een andere inspirerende omgeving waar het team echt even uit de waan-van-dag mag stappen? Dan stimuleer ik dit alleen maar!

Afhankelijk van de grote van het team, de inbreng en intensiteit tijdens de sessies, duurt deze 2 tot 4 uur per keer. Daarnaast mag je mij op alle werkdagen Whatsappen afhankelijk van jouw behoefte om te sparren of frustraties los te laten.

Klopt als een bus en dat heb ik ook heel lang gedaan. Het kost (heel) veel tijd, geld en energie. Ik weet als geen ander hoe dat voelt en jij dat beleefd. Met mij aan jullie zijde heb je altijd een sparringpartner bij de hand die verstand heeft van ondernemen, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Het scheelt je dus zeeën van tijd (en geld).

Als bevlogen arbeidsmarktcommunicatie specialist, inhoudelijk recruitment strateeg en begeleider vanuit het hart. Als ondernemer en strategisch recruitment adviseur met 14+ jaar aan recruitment ervaring, help ik je team om ook die strategisch recruitment adviseur te zijn. Ik leer hen ondernemen vanuit een plek waar gevoel en strategie elkaar ontmoeten. Waar relaties centraal staan en niets moet, maar ik ze wel aanjaag tot actie om ze te laten groeien! Alleen klanten zoals jullie krijgen toegang tot mijn methode, mijn enthousiasme en input over ons mooie vak.

Mail mij op info@amcrecruitment.nl en ik los het voor je op!

Mijn vraag staat er niet bij

Afspraak maken