Incompany Business Class

Je recruitment of hr team in werving en selectie verzand in de waan van de dag en komen er ook niet zo makkelijk uit

Het is druk, structuur is er nauwelijks en om van strategie maar te zwijgen. Het is frustrerend – voor het team en voor jou als manager, directeur of CEO – om te zien en ervaren dat het niet zo loopt zoals je graag wil dat het loopt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Je weet dat er meer kansen zijn, maar weet niet hoe en waar te beginnen.

Je hebt praktische handvatten nodig die je op korte termijn resultaat opleveren. Je team de kennis van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment zo bijgespijkerd heeft, dat deze gedeeld kan worden en dat ze keer op keer raken. Samenwerken, het team laten verbinden met de organisatie en zorgen voor een gedegen strategisch recruitmentplan waar jij én zij voor nu en in de toekomst echt iets aan hebben.

Doordat je in de waan van de dag blijft werken en door het missen van een (strategisch) plan is er geen structuur, geen stabiliteit in in-, door- en uitstroom en geen (vooruit)zicht op een goede inzet van het recruitmentbudget. Dit kost veel tijd, energie en geld. Als je heel eerlijk bent, zijn jullie all-over-the-place, vallen de resultaten (voor je gevoel) tegen en voel je aan alles dat het tijd is voor een compleet nieuwe aanpak.

Hoe gaaf is het als je recruiters of hr medewerkers in werving en selectie in een half jaar groeien naar strategisch recruitment adviseurs voor jouw organisatie? Zodat ze tijdloos kunnen inspireren. Bewust informeren. Omdat je weet dat de wereld van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment nooit stilstaat. Omdat samen vliegen kan!

incompany recruitment training amc recruitment
strategisch recruitment eindhoven marieke corduwener

Wat krijgt het recruitment team met de incompany recruitment training?

De reis begint bij waar het team en de organisatie nu staat in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Hierdoor kan Marieke jullie versneld leren kennen en weet ik wat iedereen nodig heeft om tot groei en ontwikkeling te komen. Deze kennismaking vindt plaats met aanvrager (bijvoorbeeld CEO of manager) en individueel met ieder teamlid in recruitment.

Elke 2 weken een Businessclass-sessie van 2 tot 4 uur op locatie. (13 in totaal en duur is afhankelijk van team inbreng en intensiteit)
Hierin neemt Marieke het recruitment team per processtap mee in de groei naar strategisch recruitment adviseur. Waardoor zij je bedrijf bij in-, door- en uitstroom gaan stabiliseren, structuren en daarmee een strategisch recruitment fundament gaan bouwen.

‘Stopovers’ op aanvraag:
Zorg dat je echt rendement haalt uit je investering – zie jouw recruitment team echt elke week groeien en je bedrijf meer grip krijgen op interne en externe arbeidsmarkt!
Door de intensiteit van het programma en juist de uitvoering hiervan, is het aan te raden ook na elke Businessclass-sessie een ‘Stopover’ in te zetten van 2 tot 3 uur per sessie.
Hierin krijgt het team de uitgelezen kans om naast de kennisvergaring ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met het thema op dat moment. [Uit ervaring blijkt dat deze vaak achter blijft door te verzanden in waan van de dag, dat is zonde.]

Ondersteuning voor het team via Whatsapp met mij. Waarin ze casussen gelijk kunnen bespreken, successen gedeeld mogen worden en struggles geuit.

Hebben jullie in 6 maanden tijd de gehele arbeidsmarktcommunicatie en recruitment puzzel onder de knie. Weten jullie welke arbeidsmarktcommunicatie middelen je wanneer moet inzetten, het recruitmentproces optimaal kunt inrichten, je team zelfverzekerd in een gesprek advies gaat geven die op de korte en lange termijn winstgevend is voor de organisatie en hoe je een sterke recruitmentstrategie kunt realiseren. Gestructureerd, gebudgetteerd en klaar voor de toekomst!

Investering

Omdat Marieke gelooft in duurzame relaties, de intensiteit en tot uitvoering brengen van het programma duurt onze samenwerking 6 maanden.
Wanneer jullie kiezen voor de Business Class reis is de investering afhankelijk van de grote van het team en waar deze nu staat.
Hiermee staat Marieke een ½ jaar aan jullie zijde. Als de enthousiaste strateeg, vertrouwde en betrokken adviseur en vriendelijke aanjager van het recruitment team.

Zie je in dat alleen werven en selecteren niet meer werkt? Zoekende naar een goed lopend proces? En snakkend naar een strategisch recruitment plan? Klaar om de toekomst in te gaan?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Wie weet past dit avontuur bij jullie bedrijf!

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 6

Naam*

Welke reis gaan wij incompany maken?

Snakkend naar duidelijk overzicht in het recruitment team

Waar staan jullie nu als team, als individu en hoe zien zij de groei naar strategisch recruitment adviseur? Welke inspanning(en) leveren welke resultaten op en wat lever jij daar eigenlijk voor in? En niet te vergeten – natuurlijk wat je ervoor terugkrijgt.

Een plan als recruiter én het recruitment team

Keuzes maken en knopen doorhakken. Het (her)formuleren van jouw inzet als recruiter en plan van aanpak voor de inzet in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment voor het creëren van een duurzame relatie samen met de organisatie.

Resultaten behalen in recruitment

De organisatie kan niet meer om jullie heen door je structurele en strategisch aanpak. Jij weet je collega’s in de organisatie op een vertrouwde manier te binden en te helpen bij arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vraagstukken.

Voor wie is het Incompany Business Class programma?

incompany,incompany recruitment Het Business Class programma is voor ambitieuze en enthousiaste recruitment teams, talent acquisition specialists of hr medewerkers in werving en selectie met hart voor de organisatie. Jullie zijn gedreven en gaan altijd voor 200% resultaat, alleen nog zoekende naar meer rust, structuur, tactiek en strategie bij het vormgeven van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment die erbij past.

incompany,incompany recruitment Je ziet veel potentie in je recruiters of hr medewerkers en wil met alle liefde samen werken aan de volgende stap. Alleen wat dat concreet betekent blijft vaag. Het team staat nog redelijk aan de basis.

incompany,incompany recruitment Jullie proberen om gestructureerd te werken en strategisch en tactisch aan de slag te gaan, alleen lukt dit (nog) niet goed. Arbeidsmarktcommunicatie en recruitment blijft een heikel punt en jullie willen het eindelijk opgelost hebben met een gedegen plan van aanpak.

incompany,incompany recruitment Je wil aan de slag met een expert op dit gebied. Én iemand die deze struggles ook heeft doorgemaakt en gegroeid is door vallen en opstaan. Ik help als het team drempels mag overwinnen en het spannend vinden om bepaalde stappen te nemen.

incompany,incompany recruitment Het (hr) recruitment team is gemotiveerd om alle facetten van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment eigen te maken, andere te inspireren met deze kennis, hierin processen te (her)formuleren passend bij de organisatie en de arbeidsmarkt, te innoveren en aan te sporen tot actie bij samenwerkingsverbanden.

incompany,incompany recruitment Het (hr) recruitment team is gewend om alles zelf op te willen lossen en leven eigenlijk in hun vertrouwde coconnetje. Natuurlijk werk jullie met fijne mensen samen, maar daar mist stiekem iemand die ook echt strategisch en onafhankelijk mee kan denken.

incompany,incompany recruitment Jullie zijn op zoek naar een stok achter de deur zodat je team echt gaat groeien naar strategisch recruitment adviseur.

incompany marketing coach marieke corduwener

Een plan zonder focus is als een land zonder grenzen

Kies hoe jij groeit als recruiter of specialist in (arbeids)marketing

Privé reis Strategisch Recruitment Adviseur

Jij vliegt in 6 maanden van allround recruiter naar strategisch recruitment adviseur. Een wereldreis aan kennis, ervaring en check-ins vanuit het hart.

8 check-ins met Marieke als mentor

Stap voor stap e-learning

100% gaan vertrouwen op kennis en ervaring

Structuur, strategie & tact

First Class Mentorschap

Je kiest voor mentorschap op niveau.
Als er een tijd is aangebroken dat je niet meer komt om te leren als recruiter of specialist in (arbeids)marketing, maar voor gesprekken op niveau – om te groeien.

Samen op reis, jouw koers bepalen en jouw kern ontdekken

Maatwerk inzichten voor jouw persoonlijk leiderschap

Actieve intuïtie, strategie én tact

Bewuste benutting van eigen sterktes

Veel gestelde vragen

Afhankelijk van onze agenda’s plannen wij de kennismakingen in met de aanvrager (CEO, directeur of manager) en het betreffende recruitment team. Vanuit hier maken wij de verdere planning op en vlieg ik een halfjaar met jullie mee.

Live op locatie. Alleen dan kan Marieke het team écht goed meenemen en houden wij de interactie hoog. Heb je een andere inspirerende omgeving waar het team echt even uit de waan van dag mag stappen? Dan stimuleer ik dit alleen maar!

Afhankelijk van de grote van het team, de inbreng en intensiteit tijdens de sessies, duurt deze 2 tot 4 uur per keer. Daarnaast mag je Marieke op alle werkdagen Whatsappen afhankelijk van jouw behoefte om te sparren of frustraties los te laten.

Klopt als een bus en dat heeft Marieke ook heel lang gedaan. Ze weet als geen ander hoe dat voelt en jij dat beleefd. Met Marieke aan jullie zijde heb je altijd een sparringpartner bij de hand die verstand heeft van ondernemen, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Het scheelt je dus zeeën van tijd (en geld).

Marieke volgt voortdurend vakliteratuur, trainingen, cursussen, opleiding en coaching om zichzelf te ontwikkelen. Zo biedt zij de unieke combinatie van coaching, mentorschap en iemand die de business goed al meer dan 15 jaar kent als arbeidsmarktcommunicatie adviseur en recruitment strateeg. Waarbij ze de geleerde in praktijk direct aan je overbrengt. Alleen klanten zoals jullie krijgen toegang tot mijn enthousiasme in mentorschap en input over ons mooie vak.

Mail mij op info@amcrecruitment.nl en ik los het voor je op!

Mijn vraag staat er niet bij

Afspraak maken