First Class Mentorschap
⤷ Jouw strategisch recruitment coach

Recruiter of marketing specialist, er is een tijd voor je aangebroken dat je niet meer komt om te leren

Maar komt voor gesprekken op niveau

Je zoekt niet naar nog meer kennis, een stappenplan of tips van een coach. Maar gaat voor de relatie die je met elkaar hebt. En juist hierdoor vertrouwen ervaart om aangezet te worden tot actie en groei.

Als expert in recruitment (marketing) ga je op een gegeven moment op een punt komen, waarop je weet hoe het werkt. Je weet hoe het spelletje werkt. Je verdient je geld. Je hebt leuke klanten.

Je wil sparren met iemand die de business goed kent. Die snapt wie jij bent als persoon, je karakter doorleeft.
Gesprekken voeren met iemand die dezelfde weg heeft bewandeld als jij én een paar stappen zelfs vooruit is. Je wilt je niet langer aanpassen aan de verwachtingen van anderen, maar vanuit rust en stevigheid.

senior recruiter veldhoven marieke corduwener
talent acquisition specialist eindhoven marieke corduwener

Je wil iemands hersenen kunnen picken bij bepaalde keuzes of situaties

In plaats van dingen leren of nieuwe dingen horen

Je bent op een punt gekomen waarin je niet meer kennis nodig hebt om je werk goed te doen in recruitment en of (arbeids)marketing. Of je onderneming draaiende te houden.

Je weet wat je aan het doen bent als recruiter. Je hebt vooral behoefte aan een reisgenoot en iemand waarop je kan leunen. Een spiegel voorhoud en je aanzet tot actie om weer te groeien. Persoonlijke inzichten geeft waar jij uit gaat putten voor de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap.

Het vertrouwen dat je voelt – vanuit mij in jou – en wat jij in onze relatie hebt.
Dat is waar ik, Marieke, jou in ondersteun bij het First Class Mentorschap.

Je versnelt jouw groei in recruitment of marketing niet op een punt waar je alles al weet aan kennis, tips en inzichten

Daarom is dit voor jou als..

marketing,marketing coach,strategisch recruitment coach..je groei duurzaam is in recruitment of (arbeids)marketing, omdat je altijd het gevoel hebt dat er meer in je zit dan er nu uitkomt.
marketing,marketing coach,strategisch recruitment coach ..je leiderschap ook zit in het vertrouwen op je intuïtie. Dit wil je graag combineren met je groei proces.
marketing,marketing coach,strategisch recruitment coach ..je energie zit in de waarde die jij geeft én creëert bij kandidaten en klanten. Je weet wat je doet, verveelt je hierdoor snel en merkt dat het tijd is om jezelf aan te zetten tot actie.
marketing,marketing coach,strategisch recruitment coach ..je visie zit op strategisch en tactisch niveau.
marketing,marketing coach,strategisch recruitment coach ..je een drang hebt om te verfijnen wat er al is. Je onzekerheid of misschien juist je trots houdt je nu tegen.

Je bent niet van de vaagheid, maar eerder zoekende naar die stevigheid. Je snapt als geen ander dat écht contact niet draait om oppervlakkige gesprekken, maar om diepgaande verbindingen.

Jij bent niet van het standaard gedoe. Jij denkt vooruit, verder dan de horizon van de traditionele benaderingen. En weet dat jij hierdoor succesvol, zo niet succesvoller, bent dan de stereotype recruiters.

recruitment businesscoach marieke corduwener
marketing coach brabant marieke corduwener

Ontdek groei met mentorschap: samen op reis, jouw koers bepalen en jouw kern ontdekken

Voor mij gaat mentorschap verder dan kennis delen of coachen

Het is samen reizen, het hebben over persoonlijk leiderschap over je werk als recruiter of specialist in (arbeids)marketing. Het laten zien van wat je nog niet ziet. Iemand die naast je loopt terwijl je jouw koers bepaalt, je een spiegel voorhoudt en je aan zet tot actie.

Het draait niet om het zijn van een doorsnee recruiter, specialist in arbeidsmarktcommunicatie of in marketing zijn, maar om de kern. Jij begrijpt dat je volgende stap gaat over het volgen van je innerlijk kompas. Over wie je wilt zijn. Niet alleen bij successen, maar vooral als je het even niet meer weet.

Over Marieke Corduwener

Marieke als coach en mentor

Mijn aanpak is persoonlijk, betrokken, strategisch en tactisch. Ik creëer een sfeer van vertrouwen waarin jij je comfortabel voelt om open te zijn. Hier help ik je om te reflecteren en zo jouw volledige kracht te benutten. Mijn aanpak wordt ervaren als onderscheidend, veilig en effectief.

“Het gemak waarmee Marieke met mij contact heeft en de directe aanpak is zowel onderscheidend als geruststellend.”

“Marieke’s aanpak is heel persoonlijk. Ze heeft een scherp gevoel voor wat er op welk moment nodig is. Daarbij is ze nuchter en ruimdenkend. Ze begrijpt de uitdagingen zowel in mijn werk als recruiter, als in mijn persoonlijk leven. Haar expertise in recruitment(marketing) en arbeidsmarktcommunicatie is onuitputtelijk en ze biedt waardevolle inzichten. Als ik vastloop, is zij de eerste die ik contact”

“In gesprek met Marieke richt ze haar volledige aandacht op mij, ze vangt het moment perfect. Ze ziet, hoort en begrijpt precies waar de kern ligt en biedt praktische handvatten waarmee ik echt vooruit ga.”

“Na één gesprek met Marieke voel ik een overvloed aan waardevolle inzichten die mijn gedachten in beweging zetten. Ze weet precies de juiste snaar te raken om me verder te brengen.”

Ik stem af op jouw specifieke behoeften, zowel professioneel als persoonlijk, en geef je concrete tools om gelijk weer vooruit te gaan.

Dit traject brengt je inzicht in jouw denkwijze en acties. Samen verkennen we jouw focuspunten om vanuit jouw kracht te leven en te werken. Geen standaardtraject, want ik begrijp als geen ander dat jij uniek bent. Mijn mentorschap is volledig afgestemd op jouw behoeften, op het juiste moment, om je te stimuleren richting jouw ideale situatie.

strategisch recruitment marieke corduwener
zzp recruiter interim marieke corduwener

De First Class Mentorschap is voor jou als je 100% gaat voor gesprekken op niveau

cirkel 2 mint@3x Je doorleeft het recruitment en arbeidsmarktcommunicatie spel en bent niet op zoek bent naar meer kennis, een stappenplan of tips van een coach.
cirkel 2 mint@3x Je weet dat je meer in je hebt en uit je eigen vicieuze cirkel wil stappen om weer te groeien.
cirkel 2 mint@3x Je daarbij een reisgenoot nodig hebt die je persoonlijke inzichten geeft en je ook zeker aanzet tot actie.
cirkel 2 mint@3x Je unieke gaven wilt ontdekken en de waarde die je eigenlijk al in je hebt, alleen er nog niet uitkomt.
cirkel 2 mint@3x Een visie wil creëren op strategisch en tactisch niveau. De vaagheid die jij voor jezelf, en waarschijnlijk ook voor andere creëert, omzetten in stevigheid.
cirkel 2 mint@3x Je bent iemand die wegblijft van de standaard en juist gaat voor onvergelijkbaarheid.

Dit krijg jij in
First Class Mentorschap

marketing,marketing coach,strategisch recruitment coach Een online startgesprek of live op een locatie waar wij ons samen prettig bij voelen.
marketing,marketing coach,strategisch recruitment coach 6 of 12 maanden elke 3 weken een 1-op-1 online check-in.
marketing,marketing coach,strategisch recruitment coach Whatsapp ondersteuning met Marieke waarin jij je succes kunt delen of vragen kunt stellen over situaties die zich voor doen in je werk. Leven mag ook, want dat staat niet los van elkaar.
marketing,marketing coach,strategisch recruitment coach Maatwerk inzichten die jou helpen bij het inzetten van jouw groei, waarde die jij al creëert en (nog) niet ziet. Het verfijnen wat er al is om je wensen en doelen te realiseren. Dit doe ik door middel van een strategische en tactische benadering, tools en templates.
marketing,marketing coach,strategisch recruitment coach Iets extra’s nodig? Dan denk ik hier graag verder in mee om je daarin te faciliteren.

recruitment strategie marieke corduwener

De resultaten van het First Class Mentorschap zijn voelbaar en meetbaar

Wat ervaar je na dit traject?

Rust: Die constante onrust, de twijfel of je wel het maximale uit jezelf haalt, verdwijnt. Je bevindt je in flow, volledig in balans.

Uniek eigen patroon: Door dit programma valt veel op z’n plaats en krijg je helderheid over jouw persoonlijke structuur en hoe deze aansluit bij jouw unieke eigenschappen.

Actieve intuïtie, strategie én tact: Je zet niet alleen intuïtie in, maar gaat ook strategisch en tactisch denken in jouw persoonlijk leiderschap. Hierdoor neem je beslissingen met een dieper inzicht en een doordachte aanpak. Jouw vraagstukken zijn gewoon van een ander niveau.

Bewuste benutting van eigen sterktes: Je maakt bewust gebruik van je eigen sterke punten in je rol als recruiter of specialist in (arbeids)marketing. Ze zijn een kracht die jou stevigheid geeft in je werk en communicatie met anderen.

Kracht van uniek zijn: Doordat je nu weet dat je onvergelijkbaar bent, ga jij jezelf stevig positioneren. Het vormt geen belemmering meer om er vaag over te zijn. Het is juist jouw kracht om dingen te zien die anderen niet zien. Te horen wat anderen niet horen. Aan te voelen wat andere niet aanzien/-horen komen. Jij bent hierdoor van onschatbare waarde voor opdrachtgevers en klanten. Zowel nu als in de toekomst.

Optimale werk- en leefomgeving: Dankzij aanpassingen in je werk, bedrijf en privé, beweeg je moeiteloos in een gebied dat perfect bij jou past.

marketing specialist marieke corduwener

Investering

marketing,marketing coach,strategisch recruitment coach Je gaat met Marieke een vertrouwde en duurzame relatie aan voor de duur van 6 maanden en investeert hierin € 1.998,- exclusief btw.

marketing,marketing coach,strategisch recruitment coach Je gaat met Marieke een vertrouwde en duurzame relatie aan voor de duur van 12 maanden en investeert hierin € 3.998,- exclusief btw.

Wil je liever maandelijks betalen? Dan kan dat ook met beide en is je termijn investering € 348,- exclusief btw.

Het is een exclusief programma waarbij ik geen standaard oplossingen geef en geen reisgenoot voor iedereen. Het is juist uniek en persoonlijk, passend bij jou als empathisch recruiter of specialist in marketing.

Veelgestelde vragen

Zowel voor ondernemers in recruitment (marketing) en voor corporate recruiters en marketing(communicatie) is het een hele waardevolle toevoeging.
In beide gevallen kun jij namelijk hoognodig toe zijn aan meer dan alleen kennis vergaren, een stappenplan of (simpele) tips van een coach. Maar juist het gesprek aan te gaan op niveau met iemand als Marieke die de business snapt en zelfs een paar stappen vooruit is.

Dat kan. Het kan zijn dat jij je als persoon hierin herkent, maar nog twijfelt of je het niveau van dit programma ‘aan kan’.
Neem ook eens een kijkje op Privé Reis Stratigisch Recruitment Adviseur. Dit programma heeft Marieke ingericht voor recruiters en arbeidsmarktcommunicatie specialisten die graag handvaten willen om het werk goed te kunnen doen. Zowel voor zichzelf als voor de klant.
Twijfel je? Plan gerust een persoonlijk gesprek met haar in en dan denkt ze graag met je mee welke reis bij je past.

Dat is dubbel genieten! Bij het invullen van je gegevens op de betaalpagina zal de btw aangepast worden op het moment dat jij je adres invult.
Lukt het niet? Mail Marieke gerust op info@amcrecruitment.nl

Ik snap dat het een behoorlijk commitment is die je weloverwogen wilt aangaan. Voel je welkom om een vrijblijvende persoonlijk gesprek in te plannen met mij, om uit te vinden of het First Class Mentorschap een match is voor jou.

Mijn vraag staat er niet bij

Plan afspraak