Privé reis Strategisch Recruitment Adviseur

Het gaat je allemaal niet snel genoeg als zelfstandig recruiter, deels door verzanding in de waan van de dag en deels door al het ‘geklooi’ van jezelf en de organisatie waar je zit – er is ruis ontstaan..

..en je aandacht versnipperd. Je hebt (opr)echte hulp nodig bij het (beter) structureren van je werk als recruiter. En in je onderneming.

Het frustreert je dat je er voor de organisatie(s) waar je terecht komt (of zit) niet helemaal kunt zijn. Je hebt praktische handvatten nodig die je op korte termijn resultaat opleveren. Je kennis van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment zo bijgespijkerd is, dat je deze kan delen en dat ze keer op keer raken. Samenwerken, jezelf verbinden met de leukste klanten en zorgen voor een gedegen strategisch recruitmentplan waar jij én zij voor nu en in de toekomst echt iets aan hebben.

Naast het werven en selecteren van de beste kandidaten voor die gave banen, heb je voor je gevoel te veel kansen laten liggen. Omdat je in de waan-van-de-dag blijft werken en door het missen van een (strategisch) plan er geen structuur, geen stabiliteit en geen (vooruit)zicht op een goede inzet van een recruitmentbudget is. Als je heel eerlijk bent, ben je all-over-the-place, vallen de resultaten (voor je gevoel) tegen en voel je aan alles dat het tijd is voor een compleet nieuwe aanpak.

dromer grootformaat kopie (1)

Marieke-Corduwener-agenda

Zou het niet gaaf zijn als dat wat ik je vertel echt kan

Meer rust voor jezelf (en in je hoofd), omdat je met vertrouwen en kennis van zaken dit aankan? Ik snap je helemaal!

Je weet dat je het in je hebt en dit tot uiting wil laten komen. Op jouw voorwaarden en wens om de juiste verbindingen te blijven leggen. Met kleine acties, grootse impact maken. Omdat jij gestructureerd te werk gaat. Met een plan. Genieten van wat je doet, zonder constant te streven naar wat zou kunnen zijn.

Je wilt van grote betekenis zijn als strategisch recruitment adviseur. Als ondernemer en voor je klanten. Tijdloos inspireren. Bewust informeren. Omdat je weet dat de wereld van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment nooit stilstaat. Helemaal in balans. Omdat vliegen kan! Gaaf toch?

Omdat vliegen echt kan!

Jij wil..

  • ..vanuit je kennis écht impact maken. 100% vertrouwen op jouw kunnen. Vanuit jouw kennis en expertise weten wat er moet gebeuren, wanneer en hoe. Strategisch, tactisch en operationeel. Met structuur en een duidelijk plan.
  • ..intrinsiek gemotiveerd en met enthousiasme werken. De oprechte aandacht geven aan jezelf, je onderneming, kandidaten en klanten. Je weet wat je drijft en hoe je er bij andere achter komt. Jij hebt talent om fijne relaties op te bouwen met je kandidaten en klanten om zo verwachtingsmanagement en draagvlak te creëren. Van nature duidelijk en adviserend met de kennis die jij blijvend opdoet uit de arbeidsmarkt en bijbehorende wet- en regelgeving.
  • ..jouw ontwikkeling snel bevorderen van junior of medior (zelfstandig) recruiter naar strategisch recruitment adviseur. Je bent een perfectionist en de groeiontwikkeling in dit vak kan jou niet snel genoeg gaan. Ondernemerschap vind je af en toe een beetje eenzaam. Natuurlijk werk je met fijne (con-)collega’s, alleen mis je een aanjager, een mentor of begeleidend ervaringsdeskundige, een specialist om het vak en ondernemerschap echt eigen te maken.
Marieke-Corduwener-mobiel

Hoe ziet onze vliegreis er samen uit?

1. Je huidige rol als recruiter + je gevoel = snakkend naar duidelijk overzicht

Waar sta je nu en hoe zie jij je groei naar strategisch recruitment adviseur? Als ondernemer? Welke inspanning(en) leveren welke resultaten op en wat lever jij daar eigenlijk voor in? En niet te vergeten – natuurlijk wat je ervoor terugkrijgt.
Impact maken en jouw gevoel spelen een grote rol. Hoe kun je met minder moeten, veel meer bereiken? We nemen alles onder de loep, versimpelen om zo een plan van aanpak te maken dat voor jou werkt. Om te groeien naar strategisch recruitment adviseur en partner met focus, realiteit en vanuit het hart.

2. Je gevoel + structuur & strategie = een plan

Keuzes maken en knopen doorhakken. Het (her)formuleren van jouw inzet als zelfstandig recruiter, jouw aanbod en jouw plan van aanpak voor de inzet in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment voor het creëren van een duurzame relatie met je klanten.
Waar werk je eigenlijk naartoe? Wat vind je leuk om te doen en waar zoek je de samenwerking mee op? We schrappen wat overbodig is en maken een duidelijk/simpele strategie naar meer voldoening, impact en winst. Voor jou én je klanten!

3. Actie + jouw kompas bepalen = resultaten behalen (vliegen!)

Klanten kunnen niet meer om je heen door je structurele en strategisch aanpak. Jij weet klanten op een vertrouwde manier te binden en te helpen bij arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vraagstukken. Dankzij jou waardevolle impact zorg jij voor vrijheid, nog meer plezier in je vak en van betekenis bij je opdrachten.

Wat krijg je?

Het programma begint met een 1-op-1 startgesprek. Hierdoor wordt het ‘leren kennen’ proces versnelt en komen we gedurende de opvolgende check-ins sneller tot de kern. Ik denk gelijk strategisch met je mee om jezelf te laten vliegen naar de volgende stap. Dat gaat overigens niet alleen over strategieën, het gaat vooral ook over jou als persoon. Alleen dan kun je vliegen.

8 keer 1-op-1 ‘Check-In’-sessies van 45 minuten tot 1 uur. In het begin intensief, daarna bouwen wij deze af naar 1 keer per maand. Hierin bespreken wij het voorgaande thema en begeleid ik je waar jij dit op dat moment nodig hebt. Ik ondersteun je, maar moedig je ook aan tot actie.

Toegang tot mijn online omgeving vol informatie en kennis in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment met reflectievragen en opdrachten, waarmee jij je reis van recruiter in werving en selectie naar strategisch recruitment adviseur maakt. Stapsgewijs worden er bestemmingen gedurende jou reis toegevoegd. Dit zodat je structuur en overzicht houdt.

Aansluiting bij de Privé reis community. Hier vind je mede-recruiters met dezelfde focus als jij. Dezelfde persoonlijkheid als jou. Zij willen ook groeien in hun werk als arbeidsmarktcommunicatie specialist en/of recruiter. Je vind hier tips, ervaringsuitwisselingen, herkenning en ontstaan ook waardevolle samenwerkingen.

Ondersteuning tijdens je werk via Whatsapp. Waarin je een casus gelijk kunt bespreken, successen mag delen en struggles mag uiten.

Heb jij in 6 maanden tijd alle landen in de arbeidsmarktcommunicatie en recruitment wereld gezien en beleefd. Jij weet welke arbeidsmarktcommunicatie middelen je wanneer moet inzetten, het recruitmentproces optimaal kunt inrichten en hoe je een sterk recruitmentstrategie kunt realiseren. Gestructureerd, gebudgetteerd en klaar om de toekomst in te vliegen!

cirkel 1 mint
Marieke-Corduwener
Marieke-Corduwener-agenda

Investering

Omdat ik geloof in duurzame relaties duurt onze samenwerking 6 maanden.

Wanneer je in één keer betaalt is de investering € 3.498,- exclusief btw.

Wil je maandelijks betalen? Dat kan voor het termijnbedrag van € 649,- exclusief btw.

Met beide opties sta ik een ½ jaar aan jouw zijde. Als de enthousiaste strateeg, vertrouwde en betrokken adviseur en jouw vriendelijke aanjager.

Lijkt het jou tof om samen te verkennen of wij een match zijn en of de Privé reis naar Strategisch Recruitment Adviseur bij jou past?

Voor wie is dit programma?

  • Dit individuele programma is voor jou als ambitieuze en enthousiaste zelfstandig recruiter, talent acquisition specialist, arbeidsmarktcommunicatie specialist of hr medewerker in werving en selectie. Je bent gedreven en gaat altijd voor 200% resultaat. Je bent of voelt je altijd verantwoordelijk voor jezelf (als ondernemer) en in het werk wat je doet.
  • Je ziet enorm veel potentie in jezelf als ondernemende recruiter en je wilt met alle liefde werken aan de volgende stap. Alleen wat dat concreet betekent, blijft vaag.
  • Je hebt al meerdere manieren geprobeerd te vinden om gestructureerd te werken en strategisch en tactisch aan de slag te gaan als ondernemer en bij je klanten. Het zit je in de weg en wil het eindelijk opgelost hebben met een gedegen plan van aanpak.
  • Je wil aan de slag met iemand die deze struggles ook heeft doorgemaakt, gegroeid is door vallen en opstaan én weer door. Ik heb je door als je drempels mag overwinnen en het spannend vindt om bepaalde stappen te nemen.
  • Je bent gemotiveerd om alle facetten van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment eigen te maken, andere te inspireren met jouw kennis en aan te sporen tot actie.
  • Je vindt het ondernemerschap af en toe een beetje eenzaam. Natuurlijk werk je met fijne mensen samen, maar je mist stiekem iemand die ook echt strategisch met je meedenkt.
  • Je bent op zoek naar een stok achter de deur zodat je echt kan groeien naar die strategisch recruitment adviseur en als ondernemer.
cirkel 1 mint
dromer grootformaat kopie (1)

Andere reizen

Business Class reis

Je zoekt een ervaringsdeskundige, een specialist op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Bevlogen en vanuit het hart gemotiveerd.

Het team laten vliegen

In 6 maanden, écht!

First Class Mentorschap

Je kiest voor mentorschap op niveau.
Als er een tijd is aangebroken dat je niet meer komt om te leren als recruiter, maar voor gesprekken op niveau – om te groeien.

Duurzaam mentorschap op niveau

Je groei zit in persoonlijk leiderschap

Veel gestelde vragen

Afhankelijk van onze agenda’s plannen wij het 1-op-1 startgesprek in. Dan ontvang je erna gelijk je inloggegevens voor de beveiligde online omgeving en plannen wij de 1-op-1 check-ins door tot het einde van jouw 6 maanden traject.

Klopt als een bus en dat heb ik ook heel lang gedaan. Het kost (heel) veel tijd, geld en energie. Ik weet als geen ander hoe dat voelt en jij dat beleefd. Met mij aan jouw zijde heb je in deze 6 maanden een sparringpartner bij de hand die verstand heeft van ondernemen, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Het scheelt jou én je klant dus zeeën van tijd (en geld).

Ik leer je ondernemen vanuit een plek waar gevoel en strategie elkaar ontmoeten.

Waar relaties centraal staan en niets moet, maar ik je wel aanjaag tot actie om jou én je klant te laten groeien!

Alleen recruiters zoals jij krijgen toegang tot methodes vanuit de praktijk, mijn enthousiasme en input over ons mooie vak.

Als bevlogen arbeidsmarktcommunicatie specialist, inhoudelijk recruitment strateeg ben ik er als mentor vanuit het hart.

Als ondernemer en strategisch recruitment adviseur met 15 jaar aan recruitment ervaring, help ik jou om ook die strategisch recruitment adviseur te zijn.

Je ontvangt op de eerste dag van het traject een link naar een beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. In de leeromgeving kun je alle videolessen bekijken en de templates en werkboeken downloaden. Ik voeg er regelmatig nieuwe content aan toe. De online 1-op-1 check-ins vinden plaats via Google Meet.

De online 1-op-1 check-ins duren 45 minuten tot 1 uur en daarnaast mag je mij tussen maandag en vrijdag Whatsappen, afhankelijk van jouw behoefte.

Helaas is deze regeling vanaf januari 2022 niet meer op te voeren als studiekosten. Wel kun je de btw aftrekken.

Kijk voor de zekerheid hier voor de laatste update van de belastingdienst.

Wat tof! Stuur mij een mailtje naar info@amcrecruitment.nl. Grote kans dat je btw verlegd kan worden, ik help je graag!

Dat is dubbel genieten! Stuur mij een mailtje naar info@amcrecruitment.nl. Ik help je graag!

Mail mij op info@amcrecruitment.nl en ik los het voor je op!

Mijn vraag staat er niet bij

Afspraak maken