Privé reis Strategisch Recruitment Adviseur

Het gaat je allemaal niet snel genoeg als zelfstandig recruiter

Deels door al het ‘geklooi’ van jezelf als recruiter en de organisatie en deels door verzanding in de waan van de dag – er is ruis ontstaan..

..en je aandacht versnipperd. Je hebt (opr)echte hulp nodig bij het (beter) structureren van je werk als recruiter of specialist in (arbeids)marketing. In je onderneming.

Het frustreert je dat je er voor de organisatie(s) waar je terechtkomt (of zit) niet helemaal kunt zijn. Je hebt praktische handvatten nodig die je op korte termijn resultaat opleveren. Je kennis van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment zo bijgespijkerd is, dat je deze kan delen en dat ze keer op keer raken. Samenwerken, jezelf verbinden met de leukste klanten. En zorgen voor een gedegen strategie en tactiek waar jij én zij voor nu en in de toekomst echt iets aan hebben.

Naast het werven en selecteren van de beste kandidaten voor die gave banen, heb je voor je gevoel te veel kansen laten liggen. Omdat je in de waan van de dag blijft werken. Door het missen van een (strategisch) plan er geen structuur, geen stabiliteit en geen (vooruit)zicht op een goede inzet van een recruitmentbudget is. Als je heel eerlijk bent, ben je all-over-the-place. Vallen de resultaten (voor je gevoel) tegen en voel je aan alles dat het tijd is voor een compleet nieuwe aanpak.

arbeidsmarktcommunicatie specialist marieke corduwener
interim recruiter eindhoven marieke corduwener

Zou het niet gaaf zijn als jij krachtig en vanuit flow in recruitment werkt?

Meer rust voor jezelf (en in je hoofd) als recruiter, omdat je met vertrouwen en kennis van zaken dit aankan?

Je weet dat je het in je hebt als recruiter of specialist in (arbeids)marketing en dit tot uiting wil laten komen. Op jouw voorwaarden en wens de juiste verbindingen te blijven leggen. Met kleine acties, grootse impact maken. Omdat jij gestructureerd te werk gaat. Met een plan. Genieten van wat je doet, zonder constant te streven naar wat zou kunnen zijn.

Je wilt van grote betekenis zijn als strategisch recruitment adviseur. Als ondernemer en voor je klanten. Tijdloos inspireren. Bewust informeren. Omdat je weet dat de wereld van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment nooit stilstaat. Helemaal in balans. Omdat vliegen kan! Gaaf toch?

Omdat vliegen in recruitment echt kan!

Jij wil..

  • ..vanuit je kennis als recruiter écht impact maken. 100% vertrouwen op jouw kunnen. Vanuit jouw kennis en expertise weten wat er moet gebeuren, wanneer en hoe. Strategisch, tactisch en operationeel recruiten en creëren van werkgeversmerken. Met structuur en een duidelijk plan.
  • ..intrinsiek gemotiveerd en met enthousiasme werken. De oprechte aandacht geven aan jezelf, je onderneming, kandidaten en klanten. Je weet wat je drijft en hoe je er bij andere achter komt. Jij hebt talent om fijne relaties op te bouwen met je kandidaten en klanten om zo verwachtingsmanagement en draagvlak te creëren. Van nature duidelijk en adviserend met de kennis die jij blijvend opdoet uit de arbeidsmarkt en bijbehorende wet- en regelgeving in recruitment.
  • ..jouw ontwikkeling snel bevorderen van junior of medior (zelfstandig) recruiter naar strategisch recruitment adviseur. Je bent een perfectionist en de groeiontwikkeling in dit vak kan jou niet snel genoeg gaan. Ondernemerschap vind je af en toe een beetje eenzaam. Natuurlijk werk je met fijne (con-)collega’s, alleen mis je een aanjager, een mentor of begeleidend ervaringsdeskundige, een specialist om het vak en ondernemerschap echt eigen te maken.
marketing coach marieke corduwener

Hoe ziet onze reis er samen uit?

1. Je huidige rol als recruiter
+ je gevoel = snakkend groei
en overzicht

Waar sta je nu en hoe zie jij je groei naar strategisch recruitment adviseur? Als ondernemer? Welke inspanning(en) leveren welke resultaten op en wat lever jij daar eigenlijk voor in? En niet te vergeten – natuurlijk wat je ervoor terugkrijgt.

Impact maken en jouw gevoel spelen een grote rol. Hoe kun je met minder moeten, veel meer bereiken? We nemen alles onder de loep, versimpelen om zo een plan van aanpak te maken dat voor jou werkt. Om te groeien naar strategisch recruitment adviseur en partner met focus, realiteit en vanuit het hart.

2. Je gevoel + structuur & strategie = een plan

Keuzes maken en knopen doorhakken. Het (her)formuleren van jouw inzet als (zelfstandig) recruiter, jouw aanbod en jouw plan van aanpak voor de inzet in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment voor het creëren van een duurzame relatie met je klanten.

Waar werk je eigenlijk naartoe? Wat vind je leuk om te doen en waar zoek je de samenwerking mee op? We schrappen wat overbodig is en maken een duidelijk/simpele strategie naar meer voldoening, impact en winst. Voor jou én je klanten!

3. Actie + jouw kompas bepalen = resultaten behalen

Klanten kunnen niet meer om je heen als recruiter of specialist in (arbeids)marketing, door je structurele en strategisch aanpak. Jij weet klanten op een vertrouwde manier te binden en te helpen bij arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vraagstukken. Dankzij jou waardevolle impact zorg jij voor vrijheid, nog meer plezier in je vak en van betekenis bij je opdrachten.

Wat krijg je in Privé reis naar Strategisch Recruitment Adviseur?

Het programma begint met een 1-op-1 startgesprek. Hierdoor wordt het ‘leren kennen’ proces versnelt en komen we gedurende de opvolgende check-ins sneller tot de kern. Marieke denkt gelijk strategisch met je mee om jezelf te laten vliegen naar de volgende stap. Dat gaat overigens niet alleen over strategieën het gaat vooral ook over jou als persoon. Alleen dan kun je groeien en ontwikkeling naar een gedegen recruitment adviseur.

8 keer 1-op-1 ‘Check-In’-sessies van 45 minuten tot 1 uur. In het begin intensief, daarna bouwen wij deze af naar 1 keer per maand. Hierin bespreken we het voorgaande thema en begeleid ik je waar jij dit op dat moment nodig hebt. Ik ondersteun je, maar moedig je ook aan tot actie.

Toegang tot de online omgeving vol informatie en kennis in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment met reflectievragen en opdrachten. Waarmee jij je reis van recruiter in werving en selectie naar strategisch recruitment adviseur maakt. Stapsgewijs worden er bestemmingen gedurende jou reis toegevoegd. Dit zodat je structuur en overzicht houdt.

Ondersteuning via Whatsapp. Waarin je een casus gelijk kunt bespreken, successen mag delen en struggles mag uiten.

Heb jij in 6 maanden tijd alle landen in de arbeidsmarktcommunicatie en recruitment wereld gezien en beleefd. Jij weet welke arbeidsmarktcommunicatie middelen je wanneer moet inzetten en het recruitmentproces optimaal kunt inrichten. Hoe je een sterke recruitmentstrategie kunt realiseren. Gestructureerd, gebudgetteerd en klaar om de toekomst in te vliegen!

recruitment coach marieke corduwener

Investering

Omdat Marieke gelooft in duurzame relaties, is onze samenwerking 6 maanden.

Wanneer je in één keer betaalt, is de investering € 3.498,- exclusief btw.

Wil je maandelijks betalen? Dat kan voor het termijnbedrag van € 649,- exclusief btw.

Met beide opties staat Marieke een ½ jaar aan jouw zijde.
Als vertrouwde en betrokken mentor en jouw vriendelijke aanjager en strateeg.

Lijkt het jou tof om samen te verkennen of wij een match zijn?
En of het programma Privé reis naar Strategisch Recruitment Adviseur bij jou past?

Voor wie is dit programma?

  • Dit individuele programma is voor jou als slimme recruiter of specialist in (arbeids)marketing. Je bent gedreven en gaat altijd voor 200% resultaat. Je bent of voelt je altijd verantwoordelijk voor jezelf (als ondernemer) en in het werk wat je doet.
  • Je ziet enorm veel potentie in jezelf als ondernemende recruiter en je wilt met alle liefde werken aan de volgende stap. Alleen wat dat concreet betekent, blijft vaag.
  • Je hebt al meerdere manieren geprobeerd te vinden om gestructureerd te werken en strategisch en tactisch aan de slag te gaan als ondernemer en bij organisatie(s). Het zit je in de weg en wil het eindelijk opgelost hebben met een gedegen aanpak.
  • Je wil aan de slag met iemand die de business goed kent en zichzelf continu ontwikkeld door coaching, vakliteratuur, training en cursussen in mentorschap. Marieke heeft je door als je drempels mag overwinnen en het spannend vindt om bepaalde stappen te nemen.
  • Je bent gemotiveerd om alle facetten van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment eigen te maken, andere te inspireren met jouw kennis als recruiter of specialist in (arbeids)marketing en aan te sporen tot actie.
  • Je vindt het ondernemerschap af en toe een beetje eenzaam. Natuurlijk werk je met fijne mensen samen, maar je mist stiekem iemand die ook echt kracht geeft aan je ontwikkeling in persoonlijk leiderschap en strategisch met je meedenkt.
  • Je bent op zoek naar een stok achter de deur zodat je echt kan groeien naar die strategisch recruitment adviseur en als ondernemer.
arbeidsmarktcommunicatie specialist marieke corduwener

Kies hoe jij groeit als recruiter of specialist in (arbeids)marketing

Recruiters’ Expeditie

⤷ Voor jou als introverte, slim denkende recruiter met 1 tot 3 jaar in het recruitmentvak

Ontwikkeling naar Leiderschap en Meesterschap.

Het programma voor groei en ontwikkeling van jezelf en je werk als recruiter of specialist in (arbeids)marketing. Meer rust, een uniek eigen patroon, strategie én tact en bewuste benutting van eigen sterktes.

8 weken een mix van kennis, ervaringen en coaching

1 keer per week een gezamenlijke online thema sessie

2 keer zelf in te plannen coachingsgesprek met Marieke

Meer rust, ontwikkel je unieke eigen patroon, strategie én tact

First Class Mentorschap

⤷ Voor jou als introverte, slim denkende ondernemende recruiter of specialist in marketing

Je kiest voor mentorschap op niveau.
Als er een tijd is aangebroken dat je niet meer komt om te leren als recruiter of specialist in (arbeids)marketing, maar voor gesprekken op niveau – om te groeien.

Samen op reis, jouw koers bepalen en jouw kern ontdekken

Maatwerk inzichten voor jouw persoonlijk leiderschap

Actieve intuïtie, strategie én tact

Bewuste benutting van eigen sterktes

Veel gestelde vragen

Afhankelijk van onze agenda’s plannen wij het 1-op-1 startgesprek in. Dan ontvang je erna gelijk je inloggegevens voor de beveiligde online omgeving en plannen wij de 1ste 1-op-1 check-ins van jouw 6 maanden traject.

Klopt als een bus en dat heb ik ook heel lang gedaan. Het kost (heel) veel tijd, geld en energie. Marieke weet als geen ander hoe dat voelt en jij dat beleefd. Met haar aan jouw zijde heb je in deze 6 maanden een sparringpartner bij de hand die verstand van groeien in persoonlijk leiderschap, ondernemen, arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Daarnaast blijft zij zichzelf ontwikkelen door middel van coaching, trainingen, cursussen en volgen van opleidingen, die zij weer kan meegeven aan jou.

Marieke volgt voortdurend vakliteratuur, trainingen, cursussen, opleiding en coaching om zichzelf te ontwikkelen. Zo biedt zij de unieke combinatie van coaching, mentorschap en iemand die de business al meer dan 15 jaar goed kent als arbeidsmarktcommunicatie adviseur en recruitment strateeg. Waarbij ze de geleerde in praktijk direct aan je overbrengt.

De online 1-op-1 check-ins vinden plaats via Google Meet.
Daarnaast ontvang je op de eerste dag van het programma een link naar een beveiligde online leeromgeving. Vervolgens kun je 24/7 inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. In de leeromgeving kun je alle stappen voor zelfontwikkeling in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment en zijn er bijpassende templates en werkboeken te downloaden. Marieke voegt er regelmatig nieuwe content aan toe.

De online 1-op-1 check-ins duren 45 minuten tot 1 uur en daarnaast mag je Marieke tussen maandag en vrijdag Whatsappen, afhankelijk van jouw behoefte.

Helaas is deze regeling vanaf januari 2022 niet meer op te voeren als studiekosten. Wel kun je de btw aftrekken.

Kijk voor de zekerheid hier voor de laatste update van de belastingdienst.

Wat tof! Weet je welke gegevens er nodig zijn voor de factuur? Dan mag je deze invullen via deze weg.

Zijn er specifieke gegevens nodig op de factuur, stuur Marieke gerust een mailtje via info@recruitment.nl

Dat is dubbel genieten! Zodra je de gegevens invult bij afrekenen, wordt de btw verlegd volgens de regels van het land waar jij nu verblijft.

Gaat het toch niet helemaal zoals verwacht bij invullen? Stuur gerust een mail naar info@amcrecruitment.nl

Mail mij op info@amcrecruitment.nl en ik los het voor je op!

Mijn vraag staat er niet bij

Plan afspraak