Over Marieke Corduwener

Marieke Corduwener van aMC Recruitment is gespecialiseerd in coaching en mentorschap van ambitieuze, creatieve, slimme recruiters en specialisten in (arbeids)marketing door heel Nederland. Met als doel dit over de hele wereld remote te bieden.

Met meer dan 15 jaar gewerkt te hebben in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment in loondienst als intercedent, daarna interim recruiter, adviseur in arbeidsmarktcommunicatie en begeleiden van recruiters, heeft Marieke begin 2021 aMC Recruitment opgericht.

marieke corduwener amc recruitment coach en mentor voor recruiters arbeidsmarktcommunicatie specialisten marketing over mij

“Als het je niet uitdaagt, verandert het je niet!”

marieke corduwener amc recruitment coaching en mentor recruiters strategisch recruitment adviseur arbeidsmarktcommunicatie strategie

“Bij elke nieuwe werkgever, interne opdracht, interim-klus of project betrapte ik mezelf erop dat ik onrustig aan de startlijn stond.”

“Omdat ik mezelf voor een potentiële start moest bewijzen dat ik de juiste persoon ben om deze klus te klaren. Om vervolgens een gespreid bed te creëren voor mijn vaste opvolger.

Ik wil het goed doen, en het liefst meteen. Vooraf en tijdens mijn werk als recruiter of specialist in (arbeids)marketing.

Jarenlang worstelde ik met de grote verschillen in mijn karakter. Mijn passie voor nieuwe uitdagingen, up-to-date blijven van de arbeidsmarkt, interesse in neurodiversiteit, strategie en doorzettingsvermogen botsten vaak met mijn verlangen naar momenten van stilte, behoefte aan alleen zijn en snel overprikkeld raken. Ik analyseerde altijd alle situaties grondig, wat resulteerde in constant een overvol hoofd.

Ik besloot uit de waan van de dag te stappen. Coaching voor mezelf aan te gaan om uit mijn vicieuze cirkel te stappen. Boeken te lezen over alles wat te maken heeft met neurodiversiteit en specifiek over hoogsensitiviteit, hss en hoogbegaafdheid. Training en cursussen te volgen over coaching, mentorschap en natuurlijk altijd nog over recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Nu werk en leef ik op mijn voorwaarden door mijn kerntalenten volledig te benutten. Door mijn expertise in het recruitment en arbeidsmarktcommunicatie te combineren met coaching en mentorschap.

Mijn missie is om professionals, leiders en ondernemers in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie te begeleiden en in hun kracht zetten met intuïtie, strategie en tact.”

marieke corduwener amc recruitment coaching en mentor recruiters strategisch recruitment adviseur arbeidsmarktcommunicatie strategie

Marieke is intrinsiek geïnteresseerd in het ontdekken van ieders unieke werkstijl, drijfveren, interesses en talenten

Dit stelt haar in staat om de beste passende inzichten te bieden om recruiters en specialisten in (arbeids)marketing meer structuur en rust in werk en ondernemerschap te brengen. Hierdoor gaan zij echt zichzelf zijn, zowel voor de organisatie waarvoor ze werken als in ondernemen.

Marieke haar aanpak is persoonlijk, betrokken, strategisch en tactisch. Ze creëert een sfeer van vertrouwen waarin jij je comfortabel voelt om open te zijn. Hier helpt Marieke je om te reflecteren en zo jouw volledige kracht te benutten. Haar aanpak wordt ervaren als onderscheidend, veilig en effectief. De combinatie van ervaring uit de business en mentorschap maakt het uniek om een krachtige groei realiseren.

Marieke stemt af op jouw specifieke behoeften, zowel professioneel als persoonlijk, en geeft je concrete tools om gelijk weer vooruit te gaan

De programma’s van aMC Recruitment brengen je inzicht in jouw denkwijze en acties. Samen verkennen we jouw focuspunten om vanuit jouw kracht te leven en te werken. Geen standaardtrajecten, want Marieke begrijpt als geen ander dat jij uniek bent. Haar mentorschap is volledig afgestemd op jouw behoeften, op het juiste moment, om je te stimuleren richting jouw ideale situatie.

marieke corduwener amc recruitment strategisch recruitment adviseur arbeidsmarktcommunicatie marketing coach recruiter coach strategie tactiek
marieke corduwener kennen familie gezin

Als je mij goed zou kennen, dan zou je weten dat..

..we met z’n vieren samenwonen. Rob, onze twee jongens Zenya en Ensy en ik.

..ik hou van reizen – over de hele wereld. Het liefst verschillende culturen en een afwisseling tussen natuur, stad en strand.

..wij houden van lekker eten en genieten van uiteten gaan op z’n tijd.

..ik eigenlijk afgestudeerd ben in Hospitality en Evenementen Management en mijn liefde pas een paar jaar later ben verloren aan het mooie recruitment en arbeidsmarktcommunicatie vak.⁠

..ik mij continu blijf ontwikkelen met boeken over neurodiversiteit, podcasts, training en cursussen en mij nu aan het oriënteren ben op een passende opleiding om mijn werk kracht bij te zetten.

marieke corduwener kennen familie gezin
Plan afspraak