Ontdek de Kracht in Persoonlijk Leiderschap
⤷ Je weg naar meesterschap in recruitment en marketing

persoonlijk leiderschap recruiter en marketing amc recruitment
persoonlijk leiderschap recruiter en marketing amc recruitment

Klaar om jouw kracht te ontdekken en te gaan voor meesterschap in de wereld van recruitment en marketing?

Niet standaard, maar wel uniek. Zoals jij!

Om de kans te pakken jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen en te groeien als professional in deze uitdagende en avontuurlijke branche.

Sommige zijn bekend en veilig, terwijl andere uitdagend en verrassend zijn. Maar het zijn juist die onbekende paden die de grootste groei en ontwikkeling bieden.

Het vertraagt voor bewustwording van wie je eigenlijk bent en versnelt je ontwikkeling naar jou toegevoegde waarde in recruitment als introverte en slim denkende recruiter of specialist in (arbeids)marketing.

recruitment mentor coach eindhoven amc recruitment

Een boeiende ontdekkingsreis naar persoonlijk leiderschap

persoonlijk leiderschap recruitment marketing marieke corduwener Ontdek je beste strategieën voor persoonlijk leiderschap. Die aansluiten bij jouw unieke talenten en ambities als introverte (of ambiverte) en slim denkende recruiter of (arbeids)marketeer.

persoonlijk leiderschap recruitment marketing marieke corduwener Ontwikkel vaardigheden om stevig(er) in je schoenen te staan en gaat communiceren, zonder je echtheid te verliezen.

persoonlijk leiderschap recruitment marketing marieke corduwener Krijg inspirerende inzichten, praktische tips en handige templates van een mentor uit de branche, die jou vanuit het hart wil ondersteunen en stimuleren.

recruitment mentor coach eindhoven amc recruitment

Start jouw reis naar persoonlijk leiderschap en meesterschap in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie!

Welk avontuur wacht op je?

persoonlijk leiderschap recruitment marketing marieke corduwenerJe gaat ontdekken wat jouw sterke punten en kracht voor groei in persoonlijk leiderschap zijn.

persoonlijk leiderschap recruitment marketing marieke corduwenerKrijg je praktische tips en technieken om jouw persoonlijk leiderschap te versterken en toe te passen in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

persoonlijk leiderschap recruitment marketing marieke corduwenerOntvang je elke 2 dagen waardevolle bronnen, handige (digitaal in te vullen) templates en netwerkmogelijkheden om jouw professionele ontwikkeling te stimuleren.

Start jouw reis naar persoonlijk leiderschap en meesterschap in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie!

Plan afspraak