Recruiters Expeditie
⤷ Ontwikkeling naar Leiderschap en Meesterschap

8 weken een mix van kennis, ervaringen en coaching over dingen die je niet meekrijgt vanuit je werkgever, maar wel zeer nuttig zijn voor het werk wat je doet in recruitment.

Meer rust, een uniek eigen patroon, strategie én tact en bewuste benutting van eigen sterktes.

Dankzij kleine en wellicht grote aanpassingen in je werk, ga jij je moeiteloos bewegen in een gebied dat perfect bij jou gaat passen. En maakt het recruitment en arbeidsmarktcommunicatie vak nog leuker dan het nu al voor je is!

amc eindhoven recruiters
marieke corduwener amc recruitment strategisch recruitment adviseur arbeidsmarktcommunicatie marketing coach recruiter coach

Daag jezelf 8 weken lang uit en zet aan tot actie voor groei. Als persoon, maar ook zeker in je werk.

Het programma voor groei en ontwikkeling van jezelf en je werk als recruiter of specialist in (arbeids)marketing

Wat ik voor jou als introverte en slim denkende recruiter en marketeer in petto heb?

Vrijdag, 14 juni om 9:00 uur

Thema Kennismaken met elkaar + start met inzichtelijk maken hoe jij je groei écht in ontwikkeling gaat zetten

Vrijdag, 21 juni om 9:00 uur

Thema Creëer het actieplan wat bij jou past

Vrijdag, 28 juni om 9:00 uur

Thema Wat betekent goed recruitment/ werving en selectie?

Vrijdag, 5 juli om 9:00 uur

Thema De klant/vacaturehouder

Vrijdag, 12 juli om 9:00 uur

Thema Hoe ga ik om met de wensen/doelen vanuit mijn werkgever én mezelf blijven?

Vrijdag, 19 juli om 9:00 uur

Thema Strategisch en tactisch (mee)denken

Vrijdag, 26 juli om 9:00 uur

Thema Verwachtingsmanagement

Tussen 29 juli en 2 augustus

Plan je persoonlijke afsluiting van het programma

Wat je hiervoor terugkrijgt?

Rust: Die constante onrust of je wel het juiste doet als recruiter, de twijfel of je wel het maximale uit jezelf haalt in je gesprekken en de dingen die je onderneemt – verdwijnt. Doordat je start met deze basis ga je ervaren dat je al meer structuur en balans krijgt in je werk en dus ook met je privéleven.

Uniek eigen patroon: Door dit programma valt veel op z’n plaats en krijg je helderheid over jouw persoonlijke structuur en hoe deze aansluit bij jouw unieke eigenschappen (karakter).

Strategie én tact: Je gaat ook strategisch en tactisch denken in jouw persoonlijk leiderschap. Hierdoor neem je beslissingen met een dieper inzicht en een doordachte aanpak. Jouw inzet in dit mooie vak worden echt van een ander niveau, veel waardevoller dan het nu al is.

Bewuste benutting van eigen sterktes: Je maakt bewust gebruik van je eigen sterke punten in je rol als recruiter of specialist in (arbeids)marketing. Ze zijn een kracht die jou stevigheid geeft in je werk en communicatie met anderen.

‌Dankzij kleine en wellicht grote aanpassingen in je werk, ga jij je moeiteloos bewegen in een gebied dat perfect bij jou gaat passen. En maakt het recruitment en arbeidsmarktcommunicatie vak nog leuker dan het nu al voor je is!

Goed om te weten als Recruiters Expeditie deelnemer:

Het zijn gezamenlijke check-ins van ± 1 uur om elkaar te inspireren, struggles te delen en elkaar te stimuleren in het thema van de dag. Deze sessies krijg je bij definitieve aanmelding in je agenda en word je op tijd aan herinnert.
Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem, er worden opnames gemaakt die je terug kan kijken.

Behoefte aan 1-op-1 met mij? Dat kan op de volgende manieren:
✈︎ Whatsapp tussen maandag en vrijdag tot 20:00 uur
✈︎ Maak gebruik van 2 1-op-1 online momenten gedurende deze periode. Zet ze dus wijs in 😉

Ik begrijp als geen ander dat werk niet los staat van privé en andersom. Je gaat patronen en inzichten van jezelf ontdekken, waar je misschien niet altijd blij van wordt. Als het je niet uitdaagt, verandert het je niet! Blijf hier bewust van. Ik help je graag deze patronen te doorbreken.

8 weken voor maar € 347,- excl. btw

Komt de start in juni je niet goed uit?
6 september 2024 start de volgende, blijf op de hoogte via mail

arbeidsmarktcommunicatie recruitment marieke corduwener

Wie ben ik, Marieke Corduwener?

arbeidsmarktcommunicatie recruitment marieke corduwener

Met meer dan 15 jaar ervaring in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment als intercedent, interim recruiter, adviseur in arbeidsmarktcommunicatie en begeleiden van recruiters, heb ik begin 2021 aMC Recruitment opgericht.

Mijn missie is om professionals, leiders en ondernemers in recruitment en arbeidsmarktcommunicatie te begeleiden en volledig in hun kracht te laten staan door intuïtie, strategie en tact. Op die manier kunnen ze niet alleen effectiever zijn in het werk, maar gaan ook oprecht authentiek contact maken en een krachtige groei realiseren.

Ik, Marieke Corduwener, ben intrinsiek geïnteresseerd in het ontdekken van ieders unieke werkstijl, drijfveren, interesses en talenten. Dit stelt mij in staat om de beste passende inzichten te bieden om recruiters en specialisten in (arbeids)marketing meer structuur en rust in werk en ondernemerschap te brengen. Om echt zichzelf te zijn, zowel voor de organisatie waarvoor ze werken als in ondernemerschap.

Kun je hierin meer hulp gebruiken dan alleen de waardevolle ‘Recruiters Expeditie → Ontwikkeling naar Leiderschap en Meesterschap’?

Plan dan gerust een persoonlijk gesprek.

Ik ben er voor je!

Plan afspraak