Privé reis richting Strategisch Recruitment Adviseur

Het gaat je allemaal niet snel genoeg als zelfstandig recruiter

recruitment mentor coach eindhoven amc recruitment

Deels door al het ‘geklooi’ van jezelf als recruiter en de organisatie en deels door verzanding in de waan van de dag – er is ruis ontstaan..


..en je aandacht versnipperd
. Je hebt (opr)echte hulp nodig bij het (beter) structureren van je werk als recruiter of specialist in (arbeids)marketing. In je onderneming.

Het frustreert je dat je er voor de organisatie(s) waar je terechtkomt (of zit) niet helemaal kunt zijn. Je hebt praktische handvatten nodig die je op korte termijn resultaat opleveren. Je kennis van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment zo bijgespijkerd is, dat je deze kan delen en dat ze keer op keer raken. Samenwerken, jezelf verbinden met de leukste klanten. En zorgen voor een gedegen strategie en tactiek waar jij én zij voor nu en in de toekomst echt iets aan hebben.

Naast het werven en selecteren van de beste kandidaten voor die gave banen, heb je voor je gevoel te veel kansen laten liggen. Omdat je in de waan van de dag blijft werken. Door het missen van een (strategisch) plan er geen structuur, geen stabiliteit en geen (vooruit)zicht op een goede inzet van een recruitment budget is. Als je heel eerlijk bent, ben je all-over-the-place. Vallen de resultaten (voor je gevoel) tegen en voel je aan alles dat het tijd is voor een compleet nieuwe aanpak.

Ik lees graag hier meer!

3.498,00 excl. 21% btw

Duur programma6 maanden
LocatieOnline
In 1 keer betalen of termijnen?Beide zijn mogelijk! Wanneer je in één keer betaalt, is de investering € 3.498,- exclusief btw. Wil je maandelijks betalen? Dat kan voor het termijnbedrag van € 649,- exclusief btw. Geef mij gerust een seintje als je liever maandelijks betaald.
Plan afspraak